IV Correblau. Cursa solidària per a la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme

Parc del Fòrum

21 d'octubre

El diumenge 21 d’octubre a les 10 del matí, al Parc del Fòrum tindrà lloc la IV edició del Correblau, per la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

Els fons recaptats es destinaran íntegrament al projecte solidari d’acompanyament a l’escolarització de l’alumnat amb autisme per tal de millorar la seva inclusió educativa a l’escola ordinària, avantsala de la inclusió social.

El Correblau és més que una carrera solidària, pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona a difondre la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

Vull més informació

Circo Alegria

Parc del Fòrum

Del 11 d'octubre al 4 de novembre 2018

Pirates, sirenes, taurons, peixos i tot un món de fantasia es donaran cita en aquesta producció que pren l'aigua com un dels elements essencials de vida i aconsegueix que els seus elegants formes concordin amb l'harmonia dels números de circ. Aquest homenatge a l'aigua, un cop més, transmet un missatge de conscienciació ambiental, de manera que l'aigua utilitzada per al desenvolupament de l'espectacle corre en circuit tancat i compta amb tractaments que aconsegueixen que no sigui necessària la seva substitució.

Veure més informació

En Marxa Contra el Càncer Barcelona

Parc del Fòrum

2 de desembre 

La 2a edició de la cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona” es celebrarà el diumenge 2 de desembre 2018 a partir de les 09:30h. El punt de sortida serà al Parc del Fòrum de Barcelona (a la plaça de l’Auditori).

La prova comptarà amb 3 distàncies per a adaptar-se a tots els públics: 10K (amb sortida a les 10:00h), 5K (inici a les 11:00h) i una marxa d’uns 2,5K (a les 11:15h).

Amb la teva inscripció col•laboraràs en la lluita contra el càncer i gaudiràs de l’esport popular i de la festa familiar després de la Cursa! A més, et podràs endur una samarreta tècnica oficial de la Cursa i la Bossa del Corredor! Corre i col•labora amb l’AECC!

Tots els participants gaudiran d´un fantastic esmorzar al finalitzar la cursa. Els inscrits a la cursa de 10K i 5K obtindran un regal tècnic especial a la bossa del corredor.

Els Dorsals “Jo investigo” gaudiran de condicions especials durant tot el dia, així com entreran en un sorteig de dos viatges dobles per passar un cap de setmana a Madrid i assistir a la cursa “AECC en marcha Madrid”, que compta amb més de 15.000 participants.

Vull més informació

Bosc Urbà

Parc del Fòrum

Obert tots els dies

Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.
A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs.

Ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Vull més informació

Bus Food

Parc del Fòrum

Abril/Maig/octubre:

Dijous,diumenge de 12h a 00h.

Divendres i dissabtes de 12h a 02h.

 

A partir del 27 d'abril el bus food torna a obrir les seves portes. "Un autèntic autobús londinenc de 1963, té dues plantes transformat en un peculiar lloc de trobada amb bon menjar, copes i música"

Vull més informació

Land Sailing Bcn

Parc del Fòrum

De dimarts a diumenge

Un carro a vela és un carro amb tres rodes i una vela. Després d’uns minuts de teoria bàsica i unes a la pista sota la atenta mirada del instructor només et caldrà esperar la brisa marina per començar a rodar.
Els carros a vela, són Blokart. Es condueixen amb les mans, és molt senzill aprendre a fer-los servir i són adequats per tots els públics i edats.
N’hi ha molts perquè Blokart? Blokart International LTD, és una companyia que porta més de 10 anys dedicada a la innovació en el disseny i fabricació de carros a vela. Ha estat estudiat en tots els seus aspectes per garantir el màxim confort, seguretat, diversió i rendiment possible.

 

Vull més informació

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

Barcelona Cable Park

Parc del Fòrum

Obert tots els dies de 10h a 21h

BCP es el cable park de referència a Barcelona on podràs practicar wakeboard, wakeskate i paddlesurf sense sortir de la ciutat.
Ubicació privilegiada al Parc del Fòrum que permet ser un cable urbà i de molt fàcil accés.

Vull més informació

Jetboard Barcelona

Parc del Fòrum

De dilluns a divendres de 10h a 20h amb reserva prèvia.

Jetboard (taules de surf amb motor) és una nova activitat que combina diferents activitats acuàtiques com el surf, paddle surf, wakeboard i motos d'aigua, es pot trobar la major selecció de jetboards elèctrics i de benzina al món, des de nivell principiant fins a avançat.

El lloguer inclou un briefing de seguretat, tutorial a terra i instrucció a l'aigua. Vine a experimentar aquest nou esport, el jetboard!

La Central del Circ

Parc del Fòrum

De dilluns a divendres de 10h a 20h

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada destinat als professionals de les arts del circ. Amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar-los/ les en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

La missió de La Central del Circ és el suport a les arts del circ i l’acompanyament dels projectes artístics en els àmbits de la creació, la gestió, la producció i la difusió, afavorint el desenvolupament del circ i els seus creadors i creadores, generant sinèrgies amb altres arts i promovent la interrelació a través de xarxes a nivell local, nacional i internacional.

 

Vull més informació

 

 

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació