CURSA CORREBLAU

Parc del Fòrum

17 de Novembre

L'Associació Aprenem organitza, un any més, la cursa solidària CorreBlau. Aquesta vol contribuir a la inclusió escolar dels infants amb autisme.

Més informació

III Cursa AECC En Marxa Contra el Cáncer Barcelona

Parc del Fòrum

Diumenge 1 de desembre

La 3ª edició de la cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona” es celebrarà el diumenge 1 de desembre 2019 a partir de les 09:30h al Parc del Fòrum de Barcelona.

La prova comptarà amb 3 distàncies per a adaptar-se a tots els públics: 5K (amb sortida a les 09:30h), 10K (inici a les 10:15h) i una marxa de 2,5K (a les 11:15h).

Més informació

MESSI 10

Parc del Fòrum

Del 10 d'Octubre al 10 de Novembre

Messi10 de Cirque du Soleil promet ser un espectacle al·lucinant e inspirador per als fans del futbol. El xou celebra la màgia del millor futbolista del nostre temps en un format que desplega, a través de l'acrobàcia, els valors de l'atletisme i la devoció i l'esperit de superació que comparteixen el món del futbol amb el del circ.
 
Aquesta experiència immersiva explica la història d'un jove amb la inesgotable ambició per superar qualsevol obstacle i arribar a ser el millor número 10 del món. Mitjançant una narrativa que explora tots els elements del seu èxit, el xou crea un univers en el qual la grandesa s'aconsegueix cada vegada que un es cau i s'aixeca en el camí darrere de l'impossible.

Veure més informació

 

 

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

Bus Food

Parc del Fòrum

Abril/Maig/octubre:

Dijous,diumenge de 12h a 00h.

Divendres i dissabtes de 12h a 02h.

 

A partir del 27 d'abril el bus food torna a obrir les seves portes. "Un autèntic autobús londinenc de 1963, té dues plantes transformat en un peculiar lloc de trobada amb bon menjar, copes i música"

Vull més informació

La Central del Circ

Parc del Fòrum

De dilluns a divendres de 10h a 20h

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada destinat als professionals de les arts del circ. Amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar-los/ les en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

La missió de La Central del Circ és el suport a les arts del circ i l’acompanyament dels projectes artístics en els àmbits de la creació, la gestió, la producció i la difusió, afavorint el desenvolupament del circ i els seus creadors i creadores, generant sinèrgies amb altres arts i promovent la interrelació a través de xarxes a nivell local, nacional i internacional.

 

Vull més informació

 

 

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació

 

 

 

Barcelona Cable Park

Parc del Fòrum

Obert tots els dies de 10h a 21h

BCP es el cable park de referència a Barcelona on podràs practicar wakeboard, wakeskate i paddlesurf sense sortir de la ciutat.
Ubicació privilegiada al Parc del Fòrum que permet ser un cable urbà i de molt fàcil accés.

Vull més informació