DGTL Barcelona 2017

Parc del Fòrum

11 i 12 d'Agost 2017

La tercera edició del DGTL Barcelona torna a instal•lar-se al Parc del Fòrum els propers dies 11 i 12 d'agost de 2017. El festival comptarà amb un total de quatre escenaris i més de 60 artistes, encarregats de donar vida a una tercera edició en la que tampoc faltaran el disseny innovador, tal com va succeir en 2016, o instal•lacions d'art que donaran cabuda a la secció DGTL art. com és habitual, també trobarem una aposta eco-sostenible a través del projecte DGTL Revolution.

Vull més informació

 

 

Red Hook Crit

Parc del Fòrum 

2 de setembre del 2017

Red Hook Criterium, el principal critèrium de bicicletes de pista del món, torna a Barcelona amb rècord de participació: 300 corredors de més de 30 països diferents. El singular format de la cursa desafia als participants – des de  missatgers amb bici fins a professionals de carretera - a competir a la nit al voltant d'un circuit curt i tècnic en bicicletes de pinyó fix sense frens. Els espectadors trobaran parades de menjar, begudes i activitats al llarg del dia, mentre l'apassionant acció de la competició i el conegut ambient de festival dels critèriums es combinen per fer d'aquest un dels esdeveniments esportius més espectaculars del món. 

Vull més informació

 

 

Bus Food

Parc del Fòrum

Dilluns de 16h a 23:30h
Dimarts a dijous de 10:30h a 23:30
Divendres a diumenge de 11:30h a 00:00h

"Un autèntic autobús londinenc de 1963, té dues plantes transformat en un peculiar lloc de trobada amb bon menjar, copes i música"

Vull més informació

Bosc Urbà

Parc del Fòrum

Obert tots els dies

Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.
A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs.

Ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Vull més informació

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

Land Sailing Bcn

Parc del Fòrum

De dimarts a diumenge

Un carro a vela és un carro amb tres rodes i una vela. Després d’uns minuts de teoria bàsica i unes a la pista sota la atenta mirada del instructor només et caldrà esperar la brisa marina per començar a rodar.
Els carros a vela, són Blokart. Es condueixen amb les mans, és molt senzill aprendre a fer-los servir i són adequats per tots els públics i edats.
N’hi ha molts perquè Blokart? Blokart International LTD, és una companyia que porta més de 10 anys dedicada a la innovació en el disseny i fabricació de carros a vela. Ha estat estudiat en tots els seus aspectes per garantir el màxim confort, seguretat, diversió i rendiment possible.

 

Vull més informació

Barcelona Cable Park

Parc del Fòrum

Obert tots els dies de 10h a 21h

BCP es el cable park de referència a Barcelona on podràs practicar wakeboard, wakeskate i paddlesurf sense sortir de la ciutat.
Ubicació privilegiada al Parc del Fòrum que permet ser un cable urbà i de molt fàcil accés.

Vull més informació

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació