Sound Eat

Parc del Fòrum

3 de Març del 2018

Sound Eat és un festival de música en directe, sessions de Dj’s i una oferta gastronòmica singular Food trucks   i diversa a preus assequibles. També realitzarem activitats infantils pels més petits!

 

Vull més informació

Cursa Unirun

Parc del Fòrum

4 de Març del 2018

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 4 de març la quarta edició de la Unirun, la cursa atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari.La prova va nèixer de la mà de l’ECU(Esport Català Universitari) i de Gaudium Sports el 2014.

La participació està oberta a tothom. Poden participar alumnes universitaris,exalumnes,futurs estudiants,professors,treballadors,proveïdors,simpatitzants o familiars vinculats a alguna universitats catalanes.

Telecogresca

Parc del Fòrum

14 d'abril del 2018

La Telecogresca és el festival universitari per excel•lència a Catalunya. Un any més, podreu gaudir en viu dels millors grups actuals tan nacionals com internacionals. Aquest any, comptarem amb Txarango,Xavi Sarrià, Zoo,Lágrimas de sangre,The Tripletz,Albert Neve, Vandal,Blanca Ross i Lo putocat.

El dia  14 d'abril, a partir de les 18.30 h, us animem a que vingueu al Parc del Fòrum a fer de la 40a edició de la Telecogresca la millor festa universitària de l’any!  

Feria de Abril 2018

Parc del Fòrum

Del 27 d'abril  al diumenge 6 de maig

La 47a edició de la Fira d'Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) tindrà lloc el divendres 27 d'abril fins al diumenge 6 de maig al Parc del Fòrum.

L'entrada a les casetes és lliure i gratuïta. Els visitants tenen l'oportunitat d'assistir a les actuacions dels grups artístics de cada entitat, així com els espectacles de la caseta de la FECAC.

Bosc Urbà

Parc del Fòrum

Obert tots els dies

Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.
A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs.

Ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Vull més informació

Land Sailing Bcn

Parc del Fòrum

De dimarts a diumenge

Un carro a vela és un carro amb tres rodes i una vela. Després d’uns minuts de teoria bàsica i unes a la pista sota la atenta mirada del instructor només et caldrà esperar la brisa marina per començar a rodar.
Els carros a vela, són Blokart. Es condueixen amb les mans, és molt senzill aprendre a fer-los servir i són adequats per tots els públics i edats.
N’hi ha molts perquè Blokart? Blokart International LTD, és una companyia que porta més de 10 anys dedicada a la innovació en el disseny i fabricació de carros a vela. Ha estat estudiat en tots els seus aspectes per garantir el màxim confort, seguretat, diversió i rendiment possible.

 

Vull més informació

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

La Central del Circ

Parc del Fòrum

De dilluns a divendres de 10h a 20h

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada destinat als professionals de les arts del circ. Amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar-los/ les en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

La missió de La Central del Circ és el suport a les arts del circ i l’acompanyament dels projectes artístics en els àmbits de la creació, la gestió, la producció i la difusió, afavorint el desenvolupament del circ i els seus creadors i creadores, generant sinèrgies amb altres arts i promovent la interrelació a través de xarxes a nivell local, nacional i internacional.

 

Vull més informació

 

 

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació