Sound Eat

Parc del Fòrum

21 D'abril

SoundEat és un festival de música en directe, sessions de Dj’s i una oferta gastronòmica singular Food trucks  i diversa a preus assequibles. També realitzarem activitats infantils pels més petits!

 

Vull més informació.

 

 

Sant Jordi té moltes formes

Acció solidària B:SM

Parc del Fòrum, 23 D'abril de 08h a 17h 

Aquest Sant Jordi participem a Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any.

Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones!

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, fent donatiu de 5 Euros obtindràs 1 Llibre + 1 Rosa. Tots els donatius es destinaran íntegrament al programa d’alfabetització i aprenentatge de la llengua de la Fundació Servei Solidari.

Esteu convidats a col•laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres. Estarem ubicats en horari de 8 a 17h en Plaça Leonardo Da Vinci. Us animen a participar a les xarxes socials amb els hastags: #ReciclaCultura. Us esperem!

Vull més informació

Feria de Abril 2018

Parc del Fòrum

Del 27 d'abril  al diumenge 6 de maig

La 47a edició de la Fira d'Abril de Catalunya, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) tindrà lloc el divendres 27 d'abril fins al diumenge 6 de maig al Parc del Fòrum.

L'entrada a les casetes és lliure i gratuïta. Els visitants tenen l'oportunitat d'assistir a les actuacions dels grups artístics de cada entitat, així com els espectacles de la caseta de la FECAC.

Brunch -In the City

Parc del Fòrum

8 D'abril i 13 de Maig

El 8 d'abril i el 13 Brunch -In the City viatjarà a una nova i impressionant ubicació: L’auditori petit del Parc del Fòrum. Hi haurà dues zones de ball amb vistes al mar, amb més de 10 foodtrucks, més activitats pel programa del Petit Brunch i un espai de mercat encara més gran. En aquesta nova ubicació, ampliarà la programació a 9 hores completes de festa!

Vull més informació

La Nit dels Museus

Parc del Fòrum

19 de Maig

El dissabte 19 de maig els museus obren les portes de franc fins a la matinada amb exposicions en cartell,tallers,visites guiades i activitats per a tota la familia.

Del port de Barcelona al Tibidabo i del Besòs al Llobregat, on hi ha sis rutes i més de vuitanta centres de barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, L’hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i sant Joan Despí.

 

 

Primavera Sound

Parc del Fòrum

Del 30 de Maig al 2 de Juny

Un atrevit cartell marcat amb l’inimitable segell Primavera Sound que és el més pur reflex del mapa sonor actual, al mateix temps que posiciona el festival com un referent cultural a escala mundial i reforça el seu ineludible compromís amb la història de la música moderna. Artistes com:

Belle and Sebastian, Björk, Marion Harper i Arctic Monkeys, entre molts altres.

Vull més informació

Bosc Urbà

Parc del Fòrum

Obert tots els dies

Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.
A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs.

Ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Vull més informació

Bus Food

Parc del Fòrum

Dilluns de 16h a 23:30h
Dimarts a dijous de 10:30h a 23:30
Divendres a diumenge de 11:30h a 00:00h

"Un autèntic autobús londinenc de 1963, té dues plantes transformat en un peculiar lloc de trobada amb bon menjar, copes i música"

Vull més informació

Land Sailing Bcn

Parc del Fòrum

De dimarts a diumenge

Un carro a vela és un carro amb tres rodes i una vela. Després d’uns minuts de teoria bàsica i unes a la pista sota la atenta mirada del instructor només et caldrà esperar la brisa marina per començar a rodar.
Els carros a vela, són Blokart. Es condueixen amb les mans, és molt senzill aprendre a fer-los servir i són adequats per tots els públics i edats.
N’hi ha molts perquè Blokart? Blokart International LTD, és una companyia que porta més de 10 anys dedicada a la innovació en el disseny i fabricació de carros a vela. Ha estat estudiat en tots els seus aspectes per garantir el màxim confort, seguretat, diversió i rendiment possible.

 

Vull més informació

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

La Central del Circ

Parc del Fòrum

De dilluns a divendres de 10h a 20h

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada destinat als professionals de les arts del circ. Amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar-los/ les en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

La missió de La Central del Circ és el suport a les arts del circ i l’acompanyament dels projectes artístics en els àmbits de la creació, la gestió, la producció i la difusió, afavorint el desenvolupament del circ i els seus creadors i creadores, generant sinèrgies amb altres arts i promovent la interrelació a través de xarxes a nivell local, nacional i internacional.

 

Vull més informació

 

 

Barcelona Cable Park

Parc del Fòrum

Obert tots els dies de 10h a 21h

BCP es el cable park de referència a Barcelona on podràs practicar wakeboard, wakeskate i paddlesurf sense sortir de la ciutat.
Ubicació privilegiada al Parc del Fòrum que permet ser un cable urbà i de molt fàcil accés.

Vull més informació

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació