Beer Runners

Parc del Fòrum

22 de Juny

A Espanya ja som més de 25.000 persones les que integrem els grups de Beer Runners. I és que, quan en un mateix pla s'ajunten la satisfacció de realitzar exercici físic amb el plaer de compartir una cervesa en companyia, què més es pot demanar?

Veure més informació

Festival Cruïlla

Parc del Fòrum

3, 4, 5 i 6 de Juliol

El Cruïlla 2019 són quatre dies de diversió a la vora del mar, quatre dies per compartir amb els teus. Del 3 al 6 de juliol, el Parc del Fòrum acollirà el festival que promet ser la festa més gran de l’estiu.

Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Foals, Vetusta Morla, Parov Stelar, Natos y Waor i ZAZ són només alguns dels artistes que actuaran a la desena edició del Cruïlla!

Veure més informació

World Roller Games

Parc del Fòrum

7, 8 i 9 de Juliol

Barcelona viurà del 4 al 14 de juliol de 2019 el més gran esdeveniment mundial que agrupa els campionats del món de totes les disciplines de roller sports.

Al llarg d'onze intensos dies de competició, els World Roller Games veuran en acció més de 4.000 atletes, els grans noms propis dels esports de roda petita.

Els WRG coronaran els millors del món d'onze disciplines tan dispars com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard.

Veure més informació

RBF

Parc del Fòrum

27 i 28 de Juliol

Benvinguts al paradís!
Si ets prou despistat com per a no saber encara què és el RBF, t’ho posem fácil: som el millor Urban Beach Festival d’Europa!
Un festival per a reunir-vos a totes i tots!
Tot va començar amb la primera edició a Badalona l’any 2017, on vam reunir més de 8.000 amants de la música. L’any passat van gaudir del nostre projecte més de 20.000 persones i aquest any en serem 70.000 durant els dos dies de durada de l’event a Barcelona.
Els millors artistes del panorama a nivel mundial acompanyats dels millors artistes emergents, combinats amb un públic jove i amb ganes de ballar, riure i divertir-se, són el cocktail perfecte per a viure la màxima expressió de la cultura urbana!
El nostre objectiu és que gaudiu totes i tots al màxim, i és per això que hem mesclat el millor show amb activitats aqüàtiques, classes de dansa, food trucks, un mercat amb productes artesanals i molt més, tot això dins un recinte totalment tematitzat. La millor combinació possible!
Sou totes i tots més que benvinguts, perquè volem un espai on hi hagi igualtat de gènere, respecte a totes les nacionalitats i cultures, i evidentment una forta consciència de respecte al medi ambient.
Veniu a veure el que hem preparat per a vosaltres i entendreu perquè tothom sap que som els #REISDELESTIU!

Veure més informació

 

 

DGTL

Parc del Fòrum

23 i 24 d'Agost

Per cinquena vegada consecutiva, DGTL torna a Parc del Fòrum amb un cartell plegat de talents emergents i consagrats del panorama electrònic mundial. Durant dos dies i dues nits, el públic podrà gaudir de les propostes artístiques més originals del techno i el house, sumades a un cuidat programa d'art. A més, el festival continuarà implementant mesures innovadores destinades a reduir el seu impacte ambiental i aconseguir el seu objectiu de ser el primer festival mediambientalment circular del món.

Veure més informació

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

Bus Food

Parc del Fòrum

Abril/Maig/octubre:

Dijous,diumenge de 12h a 00h.

Divendres i dissabtes de 12h a 02h.

 

A partir del 27 d'abril el bus food torna a obrir les seves portes. "Un autèntic autobús londinenc de 1963, té dues plantes transformat en un peculiar lloc de trobada amb bon menjar, copes i música"

Vull més informació

La Central del Circ

Parc del Fòrum

De dilluns a divendres de 10h a 20h

La Central del Circ és un espai de creació, investigació, entrenament, assaig i formació continuada destinat als professionals de les arts del circ. Amb un espai de més de 3.000 m² al Parc del Fòrum de Barcelona, per acompanyar-los/ les en totes les àrees i fases del seu treball, des de l’entrenament quotidià a la residència de creació, passant per la formació continuada, la mobilitat internacional i l’acompanyament artístic en les diferents fases de creació d’un espectacle.

La missió de La Central del Circ és el suport a les arts del circ i l’acompanyament dels projectes artístics en els àmbits de la creació, la gestió, la producció i la difusió, afavorint el desenvolupament del circ i els seus creadors i creadores, generant sinèrgies amb altres arts i promovent la interrelació a través de xarxes a nivell local, nacional i internacional.

 

Vull més informació

 

 

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació

 

 

 

Barcelona Cable Park

Parc del Fòrum

Obert tots els dies de 10h a 21h

BCP es el cable park de referència a Barcelona on podràs practicar wakeboard, wakeskate i paddlesurf sense sortir de la ciutat.
Ubicació privilegiada al Parc del Fòrum que permet ser un cable urbà i de molt fàcil accés.

Vull més informació