Primavera Sound 2017

Parc del Fòrum

Del 31 de Maig al 3 de Juny

Un atrevit cartell marcat amb l’inimitable segell Primavera Sound que és el més pur reflex del mapa sonor actual, al mateix temps que posiciona el festival com un referent cultural a escala mundial i reforça el seu ineludible compromís amb la història de la música moderna. Artistes com:

ARCADE FIRE, BON IVER, FRANK OCEAN, THE XX, APHEX TWIN, GRACE JONES, SLAYER, SOLANGE, VAN MORRISON , entre molts altres.

Un dels actius més inherents a Primavera Sound és la consideració d'artistes emergents i la constant recerca de noves propostes, que són la base que sustenta els robustos cartells del festival. Un rol que en la pròxima edició assumirà el jazz sense lligams de BADBADNOTGOOD, la posada de llarg després d'un interminable nombre de col•laboracions del britànic Sampha, les textures pop de Glass Animals, Joey Purp i el seu hip hop made in Chicago, l'estatunidenca apadrinada per Alex Turner Alexandra Savior, l'univers fosc i retorçat de King Krule, el classicisme rock de Whitney, el folk de la californiana Weyes Blood i l'australiana Julia Jacklin, les noves aventures de Hamilton Leithauser, líder de The Walkmen, o el country pop de Nikki Lane.

Vull més informació.

Off At Forum

Parc del Fòrum

Del 15 al 17 de juny

La cinquena edició d'Off At Fòrum se celebrarà entre el 15 i el 17 de juny.

Dijous 15 serà el torn del col•lectiu nord-americà Crew Love, que arribarà a la Ciutat Comtal amb els seus principals referents, les parelles Wolf + Lamb i Soul Clap, a més d'un artista de la casa com Nick Monaco i un debut a Barcelona, The Fitness que presentaran la seva música en directe.

Divendres 16  serà el torn de Solomun i el seu segell Diynamic. Han preparat un esdeveniment amb tretze artistes entre els quals hi ha alguns dels habituals del segell alemany com Kollektiv Turmstraße, Johannes Brecht o els noruecs Ost & Kjex a més d'altres artistes com Undercatt, Adriatique, Lehar o Musumeci.

Les festes britàniques Secretsundaze seran les encarregades de finalitzar l'esdeveniment en aquesta ocasió. Giles Smith i James Priestley, fundadors i residents de les festes han convidat a Joe Claussell perquè encapçali el cartell del seu esdeveniment al Parc del Fòrum. Al costat ell també estan anunciats artistes com Palms Trax, Fred P i Henry Wu.

Vull més informació.

IMAGIN EXTREME BARCELONA

Parc del Fòrum

17 i 18 de Juny del 2017

Tornen els esports d’acció a Barcelona. Un cap de setmana ple d’emoció al Parc del Fòrum amb els millors riders nacionals i internacionals de les modalitats urbanes més apassionants: skateboard, BMX, inline, longboard, streetboard i scooter. Gaudeix de l’espectacle més extrem en un entorn únic!

Els dies 17 i 18 de juny arriba la 8a edició de l’imaginExtreme Barcelona. El festival d’esports d’acció i tendències urbanes més destacat. 

Hi podràs veure competicions d’altíssim nivell internacional amb els esportistes més rellevants de cada modalitat en uns Parks muntats de forma exclusiva per a l’ocasió. I a més, tu també podràs ser-ne el protagonista participant als espais de pràctica oberta. I per si encara en vols més, podràs gaudir del festival urbà amb música, el market amb les darreres novetats de la moda dels esports urbans, food trucks, etc.

Vine a descobrir i viure els esports urbans més extrems a l’imaginExtreme Barcelona 2017 al Parc del Fòrum! 

Festival Cruïlla Bcn 2017

Parc del Fòrum

Del 7 al 9 de juliol del 2017

Els dies 7, 8 i 9 de juliol, el Festival Cruïlla converteix al Parc del Fòrum de Barcelona en una porta oberta a qualsevol destinació. Un còctel d'estils, cultures i sensacions que porten artistes de totes les talles i sensibilitats, alliberant la seva energia sobre els escenaris. 

Aquest any gaudirem d’artistes com: Jamiroquai,Doriam,Neuman,Pet Shop Boys,Txarango,La Raíz,Ryan Adams i molts més estaran en aquesta edició del Cruïlla 2017. 

Bosc Urbà

Parc del Fòrum

Obert tots els dies

Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.
A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs.

Ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

Vull més informació

OCÉANOS ESCOLA DE BUSSEIG

Parc del Fòrum

Obert de dilluns a divendres de 09:00h a 18:00h

OCÉANOS s'ocupa des de l'any 2006 de l'ensenyament teòric i pràctic del busseig professional aplicant en la formació la visió i les necessitats que el sector de treball demanda actualment. Localitzada a Barcelona, en el recinte del Parc del Forum tocant a la Platja de LLevant, disposa de les àrees de pràctiques, mitjans i equips excepcionals per a l'aprenentatge de forma professional i segura per l’activitat subaquàtica.

El nostre programa formatiu  comprèn cursos de diferents nivells oficials com, Bussejador Professional de Petita Profunditat, Bussejador Professional de Mitja Profunditat, Bussejador de Gran Profunditat d'Intervenció i cursos de seguretat i primers auxilis com a Suport Vital Bàsic i Administrador d'Oxígen.

Observant les noves tendències del sector professional del busseig s'incorpora formació relacionada amb temes complementaris com cursos de pilots de ROV, robots subaquàtics. 

Vull més informació.

 

 

 

Land Sailing Bcn

Parc del Fòrum

De dimarts a diumenge

Un carro a vela és un carro amb tres rodes i una vela. Després d’uns minuts de teoria bàsica i unes a la pista sota la atenta mirada del instructor només et caldrà esperar la brisa marina per començar a rodar.
Els carros a vela, són Blokart. Es condueixen amb les mans, és molt senzill aprendre a fer-los servir i són adequats per tots els públics i edats.
N’hi ha molts perquè Blokart? Blokart International LTD, és una companyia que porta més de 10 anys dedicada a la innovació en el disseny i fabricació de carros a vela. Ha estat estudiat en tots els seus aspectes per garantir el màxim confort, seguretat, diversió i rendiment possible.

 

Vull més informació

Barcelona Cable Park

Parc del Fòrum

Obert tots els dies de 10h a 21h

BCP es el cable park de referència a Barcelona on podràs practicar wakeboard, wakeskate i paddlesurf sense sortir de la ciutat.
Ubicació privilegiada al Parc del Fòrum que permet ser un cable urbà i de molt fàcil accés.

Vull més informació

Museu Blau

Parc del Fòrum

Dimarts a divendres de 10h a 18h

Dissabtes de 10h a 19h

Diumenges i festius de 10 a 20h

El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informant sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.

Vull més informació